Buka jam 08.00 s/d jam 21.00 , Sabtu- Minggu libur
My Ping in TotalPing.com
Beranda » ALAT PEMBESAR PENIS » Alat Pembesar Dan Perpanjang Penis Pro Extender

Alat Pembesar Dan Perpanjang Penis Pro Extender

Ditambahkan pada: 13 Januari 2015 / Kategori: ,
Best Seller
Kode: Alat Pembesar Penis, Alat Pemanjang Penis, Obat Pembesar Penis
Berat: 0.5 kg
Stok: Ready Stock
Dilihat: 3095 kali
Review: Belum ada review
Rp 700.000
Cara Order How to Order!
Pesan melalui SMS? Klik SMS

Bagikan informasi tentang Alat Pembesar Dan Perpanjang Penis Pro Extender kepada teman atau kerabat Anda.

Deskripsi Alat Pembesar Dan Perpanjang Penis Pro Extender

Pro Extender-Alat Terapi Pembesar Penis

Alat Pembesar Dan Perpanjang Penis|Pro Extender

Pro extender mudah di gunakan, tidak menyakitkan dan boleh di gunakan SEPANJANG masa.Pro extender dapat merubah ukuran alat vital anda secara cepat,aman dan permanen.

Dengan memberikan daya tarikkan secara tetap pada zakar, sel-sel dibahagian zakar akan terbahagi dan berganda, dan seterusnya menambah bilangan tisu zakar.alat Pembesaran penis secara permanen akan berlaku baik dari kepanjangan maupun kelebaran hasil pemakaian Pro Extender.

Pro Extender merupakan kaedah yang selamat dan berkesan untuk memanjangkan dan membesarkan dan panjang penis. Kaedah penarikkan telah lama diamalkan dibenua afrika dan asia sejak zaman berzaman.

Pro Extender membantu membesarkan zakar sehingga ke tahap yang anda sendiri tidak akan sangka. Pro Extender boleh dipakai 24jam sehari jika anda mau. alat ini sangat aman di gunakan dan tanpa efek samping

Pro Extender juga mudah dipakai dan tiada siapa yang akan perasan anda memakainya. Alatnya kecil dan anda boleh pakai dalam seluar dan teruskan aktiviti anda seperti bekerja. Mudah bukan?

FUNGSI PRO EXTENDER

Pro Extender Terbukti:-

 • menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
 • menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
 • meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
 • membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
 • membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar.

Rentang waktu kerja ProExtender :

 1. Dalam Waktu 1-4 minggu:
  penis akan penuh sesak dengan darah, tegak. Panjang dan ketebalan penis rata rata bertambah sekitar 1cm. Ini akan menjadi waktu yang lama untuk ereksi.
 2. Selama 4-8 Minggu :
 3. Penis akan diperbesar di atas 3-6cm panjang 2,5 cm dan 1,5-ketebalan. Penis akan menjadi kuat dan selama berhubungan seks penis akan ereksi dalam waktu yang lama dan membuat kehidupan seks lebih harmonis.
 4. Selama 8-12 minggu:
 5. Sekarang, Anda sudah punya penis, kuat keras dan punya hasratkuat terhadap seks. Anda akan lebih percaya diri saat memiliki kehidupan seks. Perasaan senang akan membawa Anda dan pasangan Anda klimaks seks yang tinggi.
cara pemakaian alat pembesar penis pro extender

ProExtender mampu menambahkan kepanjangan zakar anda kepada beberapa inci mengikut kepanjangan yang anda idam-idamkan selama ini. Keupayaan alat ini untuk menegang akan memaksa semua sel-sel di bahagian zakar anda untuk membahagi dan menggandakan jumlahnya, seterusnya menghasilkan kesan yang berkekalan! Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini.

Prinsip ProExtender Prinsip di sebalik teknik ini agak mudah iaitu secara mekanikalnya, ia mengembangkan corpus cavernosa (bahagian seperti span pada zakar) melalui kemasukan darah ke dalam sel tersebut, dan melalui proses yang berulang-ulang, dinding sel membesar dengan lebih kuat dan ini bukan sahaja menambah kepanjangan zakar, tetapi juga menambah saiz pembesaran zakar membuatkan ereksi zakar bertambah kuat. Maka terhasillah produk yang berkesan, tidak sakit (bertentangan dengan kaedah pemberat, manik atau gantung) dan menjimatkan masa.

before and after images showing the success of the proextender system

Pro Extender berfungsi dalam beberapa cara antaranya: Memanjangkan zakar anda
Meregangkan zakar anda
Meningkat daya tahan zakar
Menguatkan otot zakar
Meluruskan zakar yang bengkok Apabila anda pakai saja alat ProExtender ini, ia akan meregang zakar anda pada tahap maksimum. Maka zakar anda akan jadi lebih panjang supaya anda dapat menikam MAKAM NIKMAT wanita dengan lebih JAUH kedalam! Ia seperti meregang dan memanjangkan serta menarik keluar zakar anda agar lebih ketara panjangnya. Setelah alat dipasangkan pada ZAKAR anda, maka TIDAK SEORANG PUN YANG TAHU bahawa zakar anda sedang bersenam! Anda tidak perlu risau sesiapapun tahu mengenai hal ini dan ZAKAR anda bertambah panjang setiap hari & waktu.

ProExtender boleh dipakai di dalam seluar!

Anda mungkin pernah melihat bagaimana lubang telinga kita dibesarkan dengan regangan, seperti kaum-kaum yang mengamalkannya di Sabah & Sarawak. Juga bagaimana kaum asli yang tinggal di pendalaman Amazon menggunakan tanduk haiwan untuk memanjangkan zakar mereka dengan teknik regangan ini. Doktor juga mengesahkan bahawa teknik dan cara paling cepat & berkesan untuk memanjangkan zakar adalah dengan teknik regangan!

Kebaikan ProExtender : Tujuan rawatan ini ialah untuk merangsang pembesaran tisu batang zakar. Ia diterjemahkan melalui: * Saiz zakar: Pertambahan panjang sebanyak 4-5cm dan membesar sebanyak 1 cm. * Ejakulasi: semakin besar dan intensiti/kenikmatan ejakulasi yang lebih. *Ereksi: lebih penuh dan ereksi yang lebih keras
* Keyakinan: Yakin dalam perhubungan malah memperbaiki hubungan.

FAQ : Frequently Asked Question

1. Berapakah umur yang sesuai?
Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.

2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?
Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?
Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?
Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?
Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.

6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?
Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.

7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?
Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

8. Sakit atau tidak?
Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?
Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?
Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.

11. Boleh saya guna pada waktu malam?
Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai ProExtender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?
Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.

13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?
Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?
Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat? Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?
Tidak perlu.

17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?
Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari? Peralatan ini harus diguna selama 5-9 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 2 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.

19. Adakah sakit bila menggunakan ProExtender?
Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai ProExtender. Hari pertama memakai ProExtender adalah agak tidak berapa selesa. Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik “penarik otot” yang diaplikasikan oleh ProExtender. Cara untuk memakai ProExtender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu. Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya. ProExtender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya. Ini adalah salah satu alat yang betul-betul ditunggu oleh semua lelaki Asia. Kini, lelaki Asia boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki – lelaki barat ataupun Afrika.
pro extender.www.vitalitasjoss.com

1 PAKET PRO EXTENDER TERDIRI DARI ALAT DAN DVD PEMANDUAN

 Harga Pro Extender : 1 Set Rp: 700.000,-
Harga Pro Extender: 2 Set Rp: 1.300.000,-  Bonus 1 Botol Vimax Izon
Harga Pro Extender : 3 Set Rp: 1.500.000,- Bonus 1 Botol Cialis + Vimax Izon
Pemesanan Call.087 833 723 551
( SMS ONLINE 24 JAM )
085 385 840 112
PiN BB: 5854CC84

Belum ada review untuk Alat Pembesar Dan Perpanjang Penis Pro Extender

Silahkan tulis review Anda

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

12345

Produk Terkait Alat Pembesar Dan Perpanjang Penis Pro Extender

Best Seller
Rp 500.000
Ready Stock
Kode: Obat Pembesar Penis, Vimax Asli, Vimax Izon
Best Seller
Rp 350.000
Ready Stock
Kode: celana vakoou, celana pembesar penis, celana magnetik
Best Seller
Rp 500.000
Ready Stock
Kode: Obat Pembesar Penis

Mungkin Anda tertarik dengan produk terbaru kami.

Best Seller
*harga hubungi cs
Ready Stock
Kode: Obat Bius, Obat Tidur, Obat Bius Rohypnol, Obat Tidur Rohypnol
Best Seller
Obat Bius Cair liquid sex
*harga hubungi cs
Ready Stock
Kode: Obat Bius, Obat Bius Asli, Obat Bius Wanita, Liquid Sex, Obat Perangsang Wanita
Best Seller
Rp 550.000
Ready Stock
Kode: Obat Kuat Hammer, Hammer Thors, Thors Of Hammer
Sidebar Kiri
Kontak
Sidebar Kanan